Make it

Pricing List

Make it

Prices

 • Scalpfacials46 HAIRBOOST Treatment

  395
  Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid! Deze innovatieve en awardwinnende behandeling van @HYDRAFACIAL in combinatie met de Scalpfacials46 methode zal je haar voller en steviger maken. Het treatment wordt op maat voor je gemaakt, maar omvat altijd de Scalpanalyse met I-microcamera, insluizen groeifactoren met de @HYDRAFACIAL Keravive groeiboosters, droogblowen, en een opvolgende Peptide spray die je mee naar huis mag nemen om je behandeling nog ongeveer 6 weken thuis voort te zetten. Wil je graag na je treatments echt goed gefohnd worden ipv alleen droogblowen dan is dat natuurlijk mogelijk, dat wordt dan nog los berekend.
 • Scalpfacials46 DETOX Treatment

  179
  Veel geboekte en op maat gemaakte treatment incl. scalpanalyse, specifieke Scalpdetox technologie, hoofdhuidmassage, hairmask en je haar drogen. Wil je graag na je treatment echt goed gefohnd worden ipv alleen droogblowen dan is dat natuurlijk mogelijk, dat wordt dan nog los erbij berekend.
 • Scalpfacials46 x Tokio Inkarami Hairfacial

  120
  Heerlijk ontspannende anti-aging Hairfacial, die je hoofdhuid reinigt met de originele Shiatsu massagetechnieken, en die ook meteen je haar en haarlengets tot in de diepte verzorgd.
 • Scalpfacials46 ScalpAnalyse®

  85
  Scalp & Hair Analyse inclusief een uitgebreid haar en scalponderzoek met de i-Microcamera. We bespreken wat de diagnose is en stellen eventueel een behandelplan op mocht dat nodig zijn. ( Incl. productadvies).