FAQ

FAQ

 • Wat houden de Scalpfacials46 treatments precies in?

  De Scalpfacials46 zijn mijn eigen methode, en worden voor iedereen op maat gemaakt. Ze beginnen altijd met een Scalpanalyse van de hoofdhuid met de micro-camera, en daarna ga ik de haren en hoofdhuid behandelen met de treatment die voor jou het meest geschikt is.

 • Ik heb plotseling heel veel last van haaruitval en dunner wordend haar, kun je hier iets aan doen?

  Mijn focus is juist op haaruitval bij vrouwen. Ik kan je een goede diagnose geven, een uitgebreid advies en de juiste treatment. Al veel vrouwen heb ik hier mee mogen helpen!

 • Wat is de oorzaak van mijn haaruitval?

  Dat kunnen verschillende oorzaken zijn. Het kan zijn dat je haaruitval is getriggerd door iets van binnenuit, bv een bepaald tekort of ziekte, maar het probleem kan ook iets genetisch zijn. In beide gevallen is er zeker iets aan je haaruitval te doen.

 • Ik heb veel last van schilfertjes/eczeem/ psoriasis. Wat kun je daarin betekenen met een treatment?

  Deze types hoofdhuid vragen om speciale aandacht. De hoofdhuid zal na een treatment schoon en rustig aanvoelen, met minder jeuk. Ik geef je ook een uitgebreid advies hoe je dit thuis bij kunt houden, met de juiste producten.

 • Zijn de Scalpfacials46 voor iedereen geschikt?

  Jazeker, voor iedere huid is er een treatment, zelfs de meest gevoelige hoofdhuid ondervindt er comfort van.

 • Waarom zou ik bij jou moeten komen, ik kan toch naar een huisarts of dermatoloog?

  Natuurlijk is het altijd goed je huisarts/dermatoloog te raadplegen als je echt een haar- of hoofdhuidprobleem hebt. Ik raadpleeg zelfs een gespecialiseerde dermatoloog voor jou als dat nodig zou zijn. De ervaring leert wel dat de meeste artsen dit zien als een cosmetisch probleem en hier dus niet veel energie en tijd in willen of kunnen steken om zich erin te verdiepen.

 • Welke treatment is voor mijn haar of hoofdhuidprobleem het meest geschikt?

  Dat hangt een beetje af van je haar of hoofdhuidprobleem. Ik zal je een eerlijk advies geven welke behandeling voor jou het beste is, en ga je probleem vanaf de bron aanpakken. De Scalpfacial Keravive en de Scalpfacial de Luxe+ zijn echt probleemoplossend, de Scalpfacial Signature is meer voor je ontspanning en als onderhoud van je gezonde hoofdhuid.

 • Hoe vaak is een treatment nodig?

  Dat ligt helemaal aan hoe serieus het probleem is, welke Scalpfacials46 treatment je kiest of wat er nodig is. Dat kan om de twee maanden zijn, als het in kuurverband is, maar ook één keer per half jaar. We overleggen het samen, doet er zich onverhoopt zich iets op met je haar of hoofdhuid kunnen we altijd op korte termijn een afspraak inplannen

 • Wat is het verschil tussen de Signature treatment en de Luxe+ treatment?

  De luxe+ treatment kan echt je hoofdhuid verbeteren, terwijl de Signature treatment vooral ter ontspanning is

 • Zijn de treatments voor vrouwen én mannen geschikt?

  Ik behandel mannen en vrouwen, mijn focus is echter bij het probleem haaruitval wel op vrouwen gericht.

 • Wat zijn de kosten van een Scalpfacials46 treatment?

  De prijzen staan op de site onder het kopje Prices, welke treatment je nodig hebt hangt van je haar- of hoofdhuidprobleem af, waarin ik je uiteraard zal adviseren.

 • Ben ik in één keer van mijn haar- of hoofdhuidprobleem af?

  Net zoals je wanneer je naar schoonheidsspecialiste of huidtherapeut gewend bent, moet je ook je haar en hoofdhuid zelf goed onderhouden voor het beste, sterkste en mooiste haar.

 • Hoe lang duren de treatments?

  Afhankelijk van de behandeling zal het ong. 1 tot 2 uur duren. Natuurlijk zorg ik er ook voor dat je haar goed zit na de behandeling zodat je eventueel meteen verder kunt naar je volgende afspraak!