About Me

History

My story

about Désirée Dankers

Hi, ik ben Désirée dankers, aangenaam!

Leuk dat je een kijkje op mijn site neemt.

Sinds ‘99 heb ik mijn eigen salon Haarhuys46, hier in het Brabantse Hoeven.

De interesse in haar-en hoofdhuidverzorging begon eigenlijk meteen al toen ik nog als haarstylist werkte. Inmiddels, zoveel jaar verder met een schat aan kennis, ervaring en een begrip van hoe belangrijk de verzorging van je haar en hoofdhuid is, heb ik al veel klanten kunnen helpen aan hun mooiste en gezondste haar.

Omdat ik zo vaak vragen kreeg, onder andere via social media, of ik vrouwen kon helpen met hun haar- of hoofdhuidprobleem, heb ik bewust gekozen om me hierin te specialiseren.

In mijn optiek is het behandelen van haaruitval en andere hoofdhuid problemen niet iets wat je ‘erbij’ doet, het behandelen van haar en hoofdhuid met al haar problemen (met een moeilijk woord Trichologie) is echt een vak apart.

Daar heb je specialisten in, zoals je ook huidspecialisten hebt.

Dit is wat ik hele dagen doe, en waar ik goed in ben.

Nu ik mijn eigen Scalpfacials46 methode heb, kan ik je haar en hoofdhuid meteen verbeteren, maar uiteindelijk gaan we samen voor zichtbare, langetermijnresultaten.

Zodat je jouw haar altijd mooi, vol, sterk en in een goede conditie kunt houden.

Ondertussen volg ik meerdere trainingen en blijf ik me ontwikkelen, want er gebeurt zoveel op dit gebied, voor mij echt mega interessant.

En hoe meer ík weet, hoe beter ik jóu kan helpen!

Lieve groet,

Désirée

Wanna great deals

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen

[mc4wp_form id=”4617″]

Story
Hoeven • since 1999

About The Salon

Sinds 1999 ben ik hier te vinden in mijn salon aan de Sint Janstraat 46 te Hoeven. De salon ligt een stukje van de straat, verscholen achter een haag. Heerlijk rustig.. Met de bedoeling om meer tijd in te plannen voor iedere klant, zodat het hier een stukje ontspanning zou zijn. Een stukje rust in een druk bestaan, even tijd voor jezelf. Met goede vers gemalen koffie of een capuccino, een heerlijke thee met iets lekkers erbij. Mooie magazines, een wasmassage in een heerlijke Shiatsu wasunit...inderdaad een verwennerij. En uiteindelijk naar buiten met een goede coupe en een mooie stralende kleur!