Scalpfacials46 Treatments

TREAT YOUR SCALP LIKE YOUR SKIN

SCALPFACIALS46 TREATMENTS

“Ik heb mijn analyse en behandelingen ondergebracht in mijn eigen Scalpfacials46 Treatments, een nieuwe en innovatieve manier van haar en scalp behandelen die jouw haar sterker en gezonder zal maken.“

Als je weleens in een schoonheidssalon bent geweest, weet je vast hoe belangrijk het is dat je je huid goed verzorgt. Regelmatig goed reinigen en het verzorgen van je huid is ons allemaal wel bekend, maar heb je ooit weleens gerealiseerd dat je hoofdhuid ook huid is? Dat de huid van je gezicht gewoon doorloopt?
Is het dan niet logisch dat je die net zo goed verzorgd als de huid van je gezicht?

Je hoofdhuid is ook huid en is het verlengde van de huid van je gezicht, en zou dus  net zo goed verzorgd moeten worden.

Jouw mooiste en beste haar begint bij je hoofdhuid. Dat is de reden waarom ik ben begonnen met mijn Scalpfacials46 Treatments wat inmiddels een beschermd merk in de Benelux is.

Scalpfacials46
The treatment you didn’t know you needed..

Waarom heb jij een Scalpfacials Treatment nodig?

De Scalpfacials46 is een treatment die voor iedereen op maat gemaakt wordt omdat elke hoofdhuid en haren vragen om een andere behandeling.

Tijdens een behandeling vertel ik je uitgebreid wat ik doe, waarom ik dat doe en welk product ik daar voor gebruik. Uiteraard zit hierin ook een heerlijk stukje ontspanning met een hoofdhuidmassage, maar de insteek is dat jouw hoofdhuid en haren gezonder worden.

Scalpanalyse - de diagnose

We beginnen met een uitgebreide Scalpanalyse.

Terwijl jij aan je latte zit, kijk ik met mijn microcamera naar je haar en hoofdhuid. Schrik niet want deze camera vergroot echt enorm uit. Aan de hand van deze analyse kijk ik welke treatment voor jou het beste is en aansluitend kunnen we eventueel meteen beginnen met deze treatment.

Scalpfacials46 treatments

Er zijn verschillende types behandelingen afhankelijk van wat jouw haar of hoofdhuid nodig heeft.

1
Wanneer jouw haar echt een boost nodig heeft

The HAIRBOOST Treatment

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid!

Deze innovatieve en awardwinnende behandeling waarin ik gebruik maak van @Hydrafacial technologie reinigt je haar en geeft jouw haar de beste
natuurgetrouwe groeifactoren die je maar kunt hebben. De ultieme ‘fertilizer’ (kunstmest) voor je haar die je haar voller en steviger gaat maken en de haargroei gaat stimuleren.

Deze treatment omvat meerdere stappen waarvan de eerste de ScalpAnalyse is. Daarna volgt het reinigen van je scalp, hydrateren en optimaliseren. Deze behandeling is echt favoriet onder de Treatments haarbehandelingen en heeft een ontzettend mooi resultaat bij haargroei verbetering onder vrouwen.

 

 

 

Na de treatment krijg je de bijpassende peptide spray mee naar huis om het effect van de Treatment te optimaliseren én hiermee zet je jouw Treatment nog 4 tot zes weken thuis door.

Vaak wordt deze Treatment in kuurverband geboekt, zodat je het optimale uit je haargroeicyclus kunt halen. Na een kuur van drie behandelingen haal je het allerbeste uit de behandeling, en kun je merken dat je haaruitval stopt en er weer nieuwe haren gaan groeien.

Maar ook als stand-alone behandeling, als een boost voor je haargroei bijvoorbeeld in het voorjaar of najaar, als je veel van je lichaam vraagt met sporten, na ziekte, operatie, zwangerschap, of gewoon wanneer je haar er behoefte aan heeft, is deze Treatment echt een aanrader!

2
in need of some air for your hair?

The DETOX Treatment

Deze heerlijk uitgebreide en op maat gemaakte treatment is perfect als je last hebt van een gevoelige huid, jeuk, een wat vettere huid, of een lichtere vorm van haaruitval.

 

Deze Treatment begint vooraf met je ScalpAnalyse.
Daarna wordt je haar op een intensieve maar zachte manier gereinigd met een specifieke Scalpdetox therapie, dat je hoofdhuid een heerlijk fris en schoon gevoel gaat geven.

 

 

Dat zeker nog een tijd na je treatment aanhoudt, helemaal als jij thuis je scalp goed onderhoudt met de juiste producten zal het een maximaal effect hebben!

 

Deze treatment wordt ook vaak geboekt als er extensions in het haar aangebracht zijn. Je haar goed reinigen tussen de extensions is vaak lastig, en daarom is deze DETOX Treatment een geweldige manier om jouw haar en scalp goed gereinigd en gezond te houden tussen het plaatsen van je extensions in.

3
als je écht wil weten hoe de conditie van je haar of scalp is

SCALPANALYSE

Zonder een goed ScalpAnalyse is een Treatment eigenlijk onbegonnen werk. Als je niet weet wat je ziet kun je ook geen goede analyse maken.

Een écht goede ScalpAnalyse uit zich in verschillende type camera beelden, niet allen uitvergrotend zoals je vaker in zogenaamde headspa’s ziet.

Een goede diagnose is belangrijk om te zien hoe de conditie van jouw haar of scalpvast te stellen. Door middel van het kijken met de I-Microcamera zien we veel meer dan met het blote oog en kunnen we een eventueel een onderliggend haar of scalp probleem meteen ontdekken. Daaropvolgend kunnen we een ScalpfacialsTreatment op maat maken, zodat jouw jaar de beste zorg krijgt.

2
rechtsreeks uit Parijs

TOKIO INKARAMI Treatment

De nieuwste toevoeging aan de Scalpfacial treatments is een treatment met de producten van TOKIO INKARAMI.

Uit de grote vraag naar ontspannende Treatments, waarbij er ook naar de conditie van de scalp gekeken  wordt en de beste verzorging voor je haar, is deze Treatment ontstaan. Deze keer met de focus deze keer op de gezondheid van je haar, is deze TOKIO INKARAMI een Hairfacial te noemen.

 

In de Japan wordt TOKIO INKARAMI al decennialang gebruikt, omdat deze een ontzettend mooie stimulerende invloed heeft op de gezondheid van het haar. Met de opeenvolgende verzorgende stappen in hun producten is deze manier van haarverzorgen ook in Parijs behandeling al zeer populair onder de beste kappers.

De Shiatsu hoofdhuidmassage in het Treatment haalt de spanning van de hoofdhuid weg, stimuleert de bloedsomloop wat een gunstig effect heeft op de haarfollikels, haalt de spanning van de nekspieren en kaakspieren en geeft een heerlijke ontspanning.