• Monday

  only treatments

 • Tuesday

  open

 • Wednesday

  only treatments

 • Thursday

  open

 • Friday

  open

 • Saturday

  only treatments

 • Sunday

  closed

Scalpfacials46

Scalpfacials46®

“Ik heb mijn analyse en behandelingen ondergebracht in mijn eigen Scalpfacials46, een manier van behandelen die jouw haar sterker en gezonder zal maken.“

Als je weleens in een schoonheidssalon bent geweest, weet je vast hoe belangrijk het is dat je je huid goed verzorgt. Regelmatig goed reinigen en het verzorgen van je huid is ons allemaal wel bekend, maar heb je ooit weleens gerealiseerd dat je hoofdhuid ook huid is? Dat de huid van je gezicht gewoon doorloopt?
Is het dan niet logisch dat je die net zo goed verzorgd als de huid van je gezicht?

Je hoofdhuid is ook huid en is het verlengde van de huid van je gezicht.

Jouw mooiste en beste haar begint bij je hoofdhuid.
Dat is de reden waarom ik ben begonnen met mijn Scalpfacials46, wat inmiddels ook een beschermd merk in de Benelux is.
En daar ben ik best een beetje trots op!

Scalpfacials46®
The treatment you didn’t know you needed..

Wat houdt de Scalpfacials46® methode in?

De Scalpfacials46 is een treatment die voor iedereen op maat gemaakt wordt omdat elke hoofdhuid en haren vragen om een andere behandeling.

Tijdens een behandeling vertel ik je uitgebreid wat ik doe, waarom ik dat doe en welk product ik daar voor gebruik. Uiteraard zit hierin ook een heerlijk stukje ontspanning met een hoofdhuidmassage, maar de insteek is dat jouw hoofdhuid en haren gezonder worden.

Scalpanalyse - de diagnose

We beginnen met een uitgebreide Scalpanalyse.

Terwijl jij aan je latte zit, kijk ik met mijn microcamera naar je haar en hoofdhuid. Schrik niet want deze camera vergroot echt enorm uit. Aan de hand van deze analyse kijk ik welke treatment voor jou het beste is en aansluitend kunnen we eventueel meteen beginnen met deze treatment.

Scalpfacials46® treatments – de behandelingen

Er zijn verschillende types behandelingen afhankelijk van wat jouw haar of hoofdhuid nodig heeft.

1
Scalpfacials46® - Keravive

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid! Deze innovatieve en awardwinnende behandeling waarin ik gebruik maak van @Hydrafacial technologie reinigt je haar en geeft jouw haar de beste
natuurgetrouwe groeifactoren die je maar kunt hebben. De ultieme ‘fertilizer’ (kunstmest) voor je haar die je haar voller en steviger gaat maken en de haargroei gaat stimuleren.

Deze treatment omvat drie stappen; reinigen, hydrateren en optimaliseren, en is echt de top onder de haarbehandelingen en heeft een ontzettend mooi resultaat bij haaruitval onder vrouwen.

scalpfacials46 - haarverlies

Na de treatment krijg je de bijpassende peptide spray mee naar huis om je behandeling thuis voort te zetten en te optimaliseren Hiermee verleng je jouw Scalpfacials46® – Keravive behandeling.

Vaak wordt deze treatment in kuurverband geboekt, zodat je het optimale uit je haargroeicyclus kunt halen. Na een kuur van drie behandelingen haal je het allerbeste uit de behandeling, en kun je merken dat je haaruitval stopt en er weer nieuwe haren gaan groeien.
Maar ook als enkele behandeling, als booster voor je haargroei in het voorjaar of najaar, is deze treatment echt top.

2
Scalpfacials46® - de luxe

Deze heerlijk uitgebreide en op maat gemaakte treatment is perfect als je last hebt van een gevoelige huid, jeuk, een wat vettere huid, of een lichte vorm van haaruitval.
Het reinigt je haar op een intensieve maar zachte manier met de Hydrafacial technologie, en verzorgt en geeft je je hoofdhuid een heerlijk fris en schoon gevoel.

3
Scalpfacials46® Signature

Deze treatment is echt ter ontspanning als opvolging van je treatments, en controle van je gezondheid van je hoofdhuid en je haar.