Scalpfacials46

Scalpfacials46 treatments

“Ik heb mijn analyse en behandelingen ondergebracht in mijn eigen Scalpfacials46, een manier van behandelen die jouw haar sterker en gezonder zal maken.“

Als je weleens in een schoonheidssalon bent geweest, weet je vast hoe belangrijk het is dat je je huid goed verzorgt. Regelmatig goed reinigen en het verzorgen van je huid is ons allemaal wel bekend, maar heb je ooit weleens gerealiseerd dat je hoofdhuid ook huid is? Dat de huid van je gezicht gewoon doorloopt?
Is het dan niet logisch dat je die net zo goed verzorgd als de huid van je gezicht?

Je hoofdhuid is ook huid en is het verlengde van de huid van je gezicht.

Jouw mooiste en beste haar begint bij je hoofdhuid.
Dat is de reden waarom ik ben begonnen met mijn Scalpfacials46, wat inmiddels ook een beschermd merk in de Benelux is.
En daar ben ik best een beetje trots op!

Scalpfacials46
The treatment you didn’t know you needed..

Wat houden de Scalpfacials46 treatments in?

De Scalpfacials46 is een treatment die voor iedereen op maat gemaakt wordt omdat elke hoofdhuid en haren vragen om een andere behandeling.

Tijdens een behandeling vertel ik je uitgebreid wat ik doe, waarom ik dat doe en welk product ik daar voor gebruik. Uiteraard zit hierin ook een heerlijk stukje ontspanning met een hoofdhuidmassage, maar de insteek is dat jouw hoofdhuid en haren gezonder worden.

Scalpanalyse - de diagnose

We beginnen met een uitgebreide Scalpanalyse.

Terwijl jij aan je latte zit, kijk ik met mijn microcamera naar je haar en hoofdhuid. Schrik niet want deze camera vergroot echt enorm uit. Aan de hand van deze analyse kijk ik welke treatment voor jou het beste is en aansluitend kunnen we eventueel meteen beginnen met deze treatment.

Scalpfacials46 treatments – de behandelingen

Er zijn verschillende types behandelingen afhankelijk van wat jouw haar of hoofdhuid nodig heeft.

1
Scalpfacials46 - Keravive

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid! Deze innovatieve en awardwinnende behandeling waarin ik gebruik maak van @Hydrafacial technologie reinigt je haar en geeft jouw haar de beste
natuurgetrouwe groeifactoren die je maar kunt hebben. De ultieme ‘fertilizer’ (kunstmest) voor je haar die je haar voller en steviger gaat maken en de haargroei gaat stimuleren.

Deze treatment omvat drie stappen; reinigen, hydrateren en optimaliseren, en is echt de top onder de haarbehandelingen en heeft een ontzettend mooi resultaat bij haaruitval onder vrouwen.

scalpfacials46 - haarverlies

Na de treatment krijg je de bijpassende peptide spray mee naar huis om je behandeling thuis voort te zetten en te optimaliseren Hiermee verleng je jouw Scalpfacials46 – Keravive behandeling.

Vaak wordt deze treatment in kuurverband geboekt, zodat je het optimale uit je haargroeicyclus kunt halen. Na een kuur van drie behandelingen haal je het allerbeste uit de behandeling, en kun je merken dat je haaruitval stopt en er weer nieuwe haren gaan groeien.
Maar ook als enkele behandeling, als booster voor je haargroei in het voorjaar of najaar, is deze treatment echt een aanrader!

2
Scalpfacials46 - de luxe

Deze heerlijk uitgebreide en op maat gemaakte treatment is perfect als je last hebt van een gevoelige huid, jeuk, een wat vettere huid, of een lichtere vorm van haaruitval. Deze treatment begint vooraf ook met je scalpanalyse.
Daarna wordt je haar op een intensieve maar zachte manier gereinigd met een specifieke Scalpdetox therapie, dat je hoofdhuid een heerlijk fris en schoon gevoel gaat geven.

Dat zeker nog een tijd na je treatment aan gaat houden, helemaal als jij thuis je scalp goed onderhoudt met de juiste producten zal het een maximaal effect hebben!

Deze treatment wordt ook vaak geboekt als er extensions in het haar aangebracht zijn. Je haar goed reinigen tussen de extensions is vaak lastig, en daarom is deze Scalpfacial de luxe een geweldige manier om jouw haar en scalp goed gereinigd en gezond te houden tussen het plaatsen van je extensions in.

3
Scalpfacials46® Signature

Deze treatment is echt ter ontspanning en als onderhoud van je haar en scalp wanneer je al regelmatig voor een treatment komt, en is dan ook zonder scalpanalyse.

Je haar en scalp blijven in conditie en onder controle.

2
Scalpfacials46® - Guasha treatment

De nieuwste toevoeging aan de Scalpfacial treatments, de Japanse Scalpfacial treatments met de Gua Sha.

Uit de grote vraag naar ontspannende Treatments, waarbij er ook naar de conditie van de scalp gekeken  wordt, is de Japanse Scalpfacial met Gua Sha ontstaan.

In de Japanse headspa’s wordt de Gua Sha al decennialang gebruikt, omdat deze een ontzettend mooie stimulerende invloed heeft op de microcirculatie van de scalp.

Zeker aan de zijkant van je hoofd en op je nekspieren staat vaak veel spanning, waardoor er vaak hoofdpijn optreedt. De hoofdhuidmassage met de Gua Sha haalt de spanning van de hoofdhuid weg, stimuleert de bloedsomloop wat een gunstig effect heeft op de haarfollikels, haalt de spanning van de nekspieren en kaakspieren en geeft een heerlijke ontspanning.