Press

History

In de media

image

Welkom in mijn wereld van haar- en hoofdhuidverbetering…

In de (social) media probeer ik een nieuw inzicht en perspectief op hoofdhuid- en haarverzorging naar de voorgrond te brengen. Daarom is het fijn dat ik regelmatig mijn visie en advies mag geven over het topic haaruitval bij vrouwen en de zorg voor een gezonde hoofdhuid.

Mensen zouden zich er meer bewust van moeten zijn hoe belangrijk de zorg voor een gezonde hoofdhuid is en moeten daarin ook veel beter geadviseerd kunnen worden. In de toekomst zou er een veel betere samenwerking moeten zijn tussen dermatologie, medische wereld en de haarstylisten om de hoofdhuid als nooit tevoren te begrijpen en te behandelen.

Daarin ligt voor mij nog een grote uitdaging om in de nabije toekomst educatie te gaan verzorgen in de leer over haar en hoofdhuid, voor andere haarstylisten en haarspecialisten.

Senitas Podcast Ep. 6 – Het geheim achter gezonde haren van Haarhuys46

In juli 2021 mocht ik mijn visie over het belang van een
gezonde hoofdhuid delen met het team van Senitas uit België. 

Zij zijn importeur voor de Benelux van verschillende high-end merken
en apparatuur voor de verzorging van de gezichtshuid
en voor de hoofdhuid, zoals onder andere Hydrafacial.

Podcast

Talkies Beauty Issue 22/05

Elke ochtend en avond heb ik een heel verzorgings-/reinigingsritueel voor mijn gezicht. Vijf stappen wel te verstaan, omdat ik een erg gevoelige eczeemhuid heb. Maar of ik er weleens aan heb gedacht mijn hoofdhuid te behandelen? Nee dus. Daarom werd ik gelijk enthousiast van de uitnodiging van haar- en hoofdhuidexpert Désirée Dankers voor een Scalpfacials46-treatment.’

Talkies
Talkies Magazin scalpfacial treatment