Dé oplossing en treatment voor de gezondheid van je hoofdhuid;

HydraFacial Keravive

Hydrafacial Keravive is de eerste hoofdhuid behandeling in zijn soort en ik ben blij dat ik er als eerste hairsalon in de Benelux er mee kan en mag werken! 

Dagelijks vertel ik aan mijn klanten in de salon en tijdens mijn Scalpfacials, hoe belangrijk het is om je hoofdhuid goed schoon te houden en te verzorgen, zoals je dat ook je bij gezichtshuid doet. 

Uiteindelijk is je hoofdhuid natuurlijk ook gewoon het verlengde van je gezicht! En als je ziet wat er dagelijks op je haar en hoofdhuid wordt aangebracht..is het eigenlijk raar dat we dat zoveel minder tijd en energie steken in de verzorging van de hoofdhuid.

Zeker als je een haarprobleem hebt zoals haarverlies bij vrouwen, wat helaas vaak voor komt, kan Keravive echt een life-saver zijn. Het zit boordevol groeifactoren en peptiden, is als het ware een groeibooster voor je haar, een ‘fertilizer’ zoals de bedenker, dr. James Bartholomeusz zijn Keravive noemt. 

Maar ook voor je droge hoofdhuid, schilfertjes en een extreem vette huid kan het echt een verlichting zijn.

HydraFacial Keravive
The treatment you didn’t know you needed..

SHOW YOUR SCALP SOME LOVE

De Hydrafacial Keravive behandeling bestaat uit 3 stappen,
bestaat uit een treatment in de salon en een 30-daagse spray voor thuisgebruik,
zodat je het effect van de behandeling kunt verlengen en maximaliseren.

In de salon :

 1. Reinigen & Exfolieren
  HydraFacial Vortex-technologie verwijdert op een effectieve maar zeer ontspannen methode vuil, olie en onzuiverheden uit je hoofdhuid en haarzakjes. De Vortex spuit als het ware een reinigende lotion op je huid, die daarna meteen spiraalvormig opgezogen wordt.
  Zo schoon heeft je hoofdhuid nog nooit aangevoeld!
 2. Hydrateren + Voeden
  Het Keravive Peptide Complex Booster wordt in je hoofdhuid gesluist en voedt je haarzakjes met groeifactoren en huidproteïnen, om een gezonde hoofdhuid met gezonder, voller uitziend haar te bevorderen.

  Voor thuisgebruik:

 3. Verzorgen en Verbeteren
  Dagelijks gebruik van de HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray die je mee naar huis krijgt, zorgt voor dagelijkse hydratatie en voeding voor uw hoofdhuid en haarzakjes.
  Zo verleng je de salonbehandeling eenvoudig  thuis, want de spray bevat dezelfde groeifactoren en peptiden die de Keravive booster bevat! 

HydraFacial Keravive

Na de HydraFacial Keravive zorgen deze producten ervoor dat jouw haar weer in de beste conditie verkeerd.